Tiedustelut ja tarjouspyynnöt 040 5559 548

KUNNAKSEN METALLI OY

Korkean laadun ja osaamisen konepaja Hollolassa

Keskittyminen asiakaslähtöiseen toimintamalliin on edesauttanut meitä menestymään. Jo 50 vuotta jatkunut kannattava liiketoiminta perustuu monipuoliseen osaamiseemme sekä hyviin asiakas- ja liikesuhteisiin aina komponenttien ja raaka-aineiden toimittajia myöten.

Palvelut

Palveluvalikoimamme muodostuu koneiden ja tuotantolinjojen valmistuksesta, asiakkaiden tuotannon tehostamisesta ja alihankintakoneistuksista tarvittavine hitsaustöineen. Myös asennus ja kokoonpano kuuluvat palveluihin. Monipuolisella konseptilla palvelemme yli sataa asiakasta eri toimialoilla.

Osaaminen

Kilpailukykymme muodostuu sitoutuneesta, monitaitoisesta ja korkean ammattitaidon omaavasta joukkueestamme. Kykenemme reagoimaan joustavasti ja nopeasti asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Oma suunnittelumme on tärkeä osa toimintaamme ja asiakaslähtöistä palveluamme. Henkilöstöllämme on halu haastaa osaamistaan ja kehittyä lisää.

Yhteistyö

Toimintamallimme kuuluu tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa. Haemme yhdessä asiakkaittemme kanssa eri vaihtoehtojen joukosta parhaiten toimivaa ratkaisua ja kokonaistaloudellisesti edullisinta toteuttamistapaa. Vuosikymmenten kokemus nopeuttaa niin suunnittelua kuin valmistustakin, jolloin tilattu työ valmistuu oikein ja ajallaan.

Laatu

Meillä laatu toteutuu työn kaikissa vaiheissa aina raaka-aineista toimiviksi kone- ja laitekokonaisuuksiksi asti. Näin toimien autamme asiakkaitamme täyttämään korkeat laatuvaatimukset omassa tuotannossaan ja lopputuotteissaan.

Kunnaksen Metalli Oy

• Perustettu 1971 neljän koneistajan toimesta
• Tuotantotilat 800 m2 Hollolan Salpakankaalla

Kunnaksen Metalli Oy, Tiiriskankaantie 9, 15860 Hollola, p. 03 780 2288, Y-tunnus 2714374-9
Rekisteri- ja henkilösuojaseloste